недеља, 12. фебруар 2012.

1975

Kada pitate Jehovine svedoke za ovu godinu reći će vam da je sve to rekla - kazala.
Pogledajte jako zanimljiv i poučan video o toj godini.
Sav materijal koji je korišten je isključivo iz Kule stražare!


5 коментара:

  1. Анониман14. март 2013. 17:04

    1974 i 1975 su najuspesnije godine, ks ako bi gledali, po broju krstenih. U to vreme imaju vecu produktivnost, nego danas kad ih ima tri puta vise. Znaci mnogi su prisli na bazi straha. Tih godina, bila je i ogromna zarada, posto jehovinom narodu pare nece biti potrebne posle armagedona. U zadnjim vremenima ne najavljuju ovu dobru vest ARMAGEDON zato sto bi svi znali putem interneta, i to bi bilo ismejavanje, i firma bi pukla. Ali bi ipak verni i razboriti posedovao ogroman broj nekretnina, ili vernici imaju akcije to neznam. Ovi gadovi mislim na njihov vrh koriste strah, lazuci na Boga, da bi vladali svojim stadom, a stado je novac. Drago mi je da postoje ljudi, koji ne mogu gledati mirne duse ovo iskoristavanje, ne poznam religiju, koja je do ove mere iskoristena, a preko svega toga, javljaju laznu istinu. Molio bi ih da sagledaju istinu i preispitaju svoja ucenja. Na kraju imajte svi na umu, ako vrr ne oprasta, Bog oprasta.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam par puta to napomenuo.
      Svaka čast Poelbusteru, što je pokrenuo ovaj blog, uređuje ga, i skoro svo svoje slobodno vreme posvećuje njemu, bez CENTA nadoknade.

      Znači njegov jedini motiv je spasavanje ljudi od propasti. Najverovatnije ima u glavi stih iz Jezekilja 3,18 ili Jakov 5, 19 i 20. Ali bez obzira što očekuje veliku nagradu na Nebu zbog svega ovoga, opet je ovo zaista veliki čin ljubavi i požrtvovanja.

      Teško će biti nekog JS povratiti na prave puteve jer je Kula Stražara toliko moćna, perfidna i lukava organizacija, koja zna majstorski da obrlati vernike. Ali sam, ipak, ubeđen 100 % da će Poelbuster uspeti najmanje jednog vernika da spase od Kule Lažare. A i za samo tog jednog će imati veliku nagradu na nebu.

      Tako da hvala mu na tome i svemu što radi u razotkrivanju laži i prevara našeg najvećeg neprijatelja. Lucifera, koga eto JS ne smatraju sotonom. Verovatno ga smatraju nekim dobrim čovekom.

      Избриши
  2. Анониман15. март 2013. 14:44

    I ja se zahvaljujem Poelbusteru, sto je pokrenuo ovaj Blog. I ja istrazujem ucenja Jehovinih svedoka i sve vise se pitam:

    - Ako njihovo vodece telo komuniciara sa Bogom, zasto se ne ispunjavaju
    njihova prorocanstva? Ko laze tu? Sigurno ne Bog!

    - Ako su u kontaktu sa Bogom, zasto njima Bog nekaze njegovo pravo ime?
    Nego jednom tvrde da se zove Jehova a moze i Jahve.

    - Zasto se njihovo ucenje stalno menja? I te izmene (tj. nove lazi) nazivaju
    "u novom svetlu". Zar Bog menja svake par godine svoje misljenje? Mislim
    da ne! Nego firma iz Brooklina izbacuje na trziste novi "proizvod"
    tj. "novu istinu".

    - Organizacija strazarske kule ima najbolji biznis na svetu. Sakuplaju novac
    i ne placaju porez na to. Radnici (= "vernici") distribuiraju ideologiju
    za dzabe i donose novac u organizaciju. Savrseno izumljena eksploatacija!

    - Zasto organizacija strazarske kule drzi akcije od Philip Morrisa, ako mrze
    pusenje? Samo profit ih zanima!

    Razmislite o tome braco jehovci. Preispitajte u sta ste se upustili. Zasto da vam americka sekta unisti familiju?

    Pozdrav
    Moravac

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман16. март 2013. 00:21

    Mislim da ce u jednom kratkom vremenu, mnogi clanovi ks otpasti. Ovo kazem, jer su oni uceni, da je veliki vavilon sve religije sveta osim njih, i da ce svi pasti u jednom danu. Oni ovde gledaju na otkrivenje 18. Medjutim o ovom dogadjaju ima puno zapisa od vise proroka.Isaija 47. jeremija 50, 51, ali zapis jezikilj 16.41 jasno kaze da ce vatikan pasti pred mnogim zenama, ovaj zapis glava 16 jasno pokazuje ko je desno ko levo ko je starija sestra ko mladja ko je idolopoklonik a ko seksualno izopacen. Svako ko procita moze uociti. Znaci to ce biti otkrivena nova laz ks. I to jos biblija obavestavala. JEREMIJA 51.46 da li neko misli da se ovaj stih desava, ili u toku.

    ОдговориИзбриши
  4. JS su u pravu da nema TTT.
    JS su u pravu kada tvrde da Isus nije Bog.
    ------------------------------------------------------------
    U ostalom su u krivu.

    ОдговориИзбриши