петак, 7. септембар 2012.

Jehovini svedoci zvanično priznati

U ovom komentaru jedan čitalac kaže:
Jehovini svedoci su zvanicno priznati kao Hriscanska organizacija tako da ne mogu biti sekta ako nisi znao.

U postu Jehovini svedoci su opasna sekta sam pisao o tome šta čini jednu sektu bez obzira kako članovi sebe vide i smatraju.
Da li činom priznanja državnih vlasti nestaju osobine te sekte?
Ništa se nije promenilo time što su vlasti priznale Jehovine svedoke.

Na protiv,da pogledamo to priznanje iz drugog ugla.
BEOGRAD -
Ministarstvo vera Srbije usvojilo je zahtev Jehovinih svedoka da se ta organizacija upiše u Registar crkava i verskih zajednica, saopšteno je danas iz te zajednice.
"To znači da su Jehovini svedoci sada zvanično priznati kao verska zajednica u svim zemljama u okruženju, kao i u svim zemljama EU.
Srbija, takođe, nastoji da postane članica EU. Odlukom da upiše Jehovine svedoke u Registar crkava i verskih zajednica, Ministarstvo vera potvrđuje višedecenijsko postojanje i aktivnost Jehovinih svedoka u Srbiji", navodi se u saopštenju.
U saopštenju se navodi da je registracija Jehovinih svedoka stupila na snagu 8. februara.

Šta vidimo iz ove vesti?
Jehovini svedoci su zahtevali od vlasti da ih prizna.

Zvuči lepo zar ne?
Samo šta je tu zanimljivo?
Zašto pitam?

Ko su te vlasti od kojih Jehovini svedoci traže da ih priznaju. Ako oni od tih vlasti traže da ih priznaju i upišu u svoj registar onda znači da i oni te vlasti priznaju i  sarađuju s njima.

Šta su u stvari te svetske vlasti?

Šta piše Kula stražara o tim vlastima?

 Otkrivenje-veličanstveni vrhunac
 pogl. 28 str. 196 odl. 34
Borba s dvije okrutne zvijeri
34 Ime obično otkriva nečiji identitet. Kako nam ovaj broj omogućava da ustanovimo identitet zvijeri? Ivan je rekao da je to “broj čovjekov”, a ne broj neke duhovne osobe, pa nam to ime pomaže utvrditi da se radi o zemaljskoj zvijeri koja predstavlja ljudske vlasti. Broj 666, trostruka šestica, odgovarajuće je ime za divovski svjetski politički sustav, jer kao što broj šest ne može dostići vrijednost broja sedam, tako ni taj politički sustav ni izdaleka ne može udovoljavati savršenim Božjim mjerilima. Politička zvijer neograničeno vlada cijelim svijetom pod imenom 666, a politika, religija i trgovina omogućavaju joj da djeluje te da ugnjetava ljude i progoni Božji narod.

 Politička zver koja vlada pod imenom 666 ?
Organizacije Jehovinih svedoka i ta zver se uzajamno priznaju i upisuju u registar?

Zar nije to dvolično?
Državne vlasti  i Jehovini svedoci?
Ujedinjene Nacije i Jehovini svedoci?



Progonjeni?
Priznati?

Priznati od "političke zveri pod brojem 666"!

2 коментара:

  1. ODLIKE, KARAKTERISTIKE I DEFINICIJA SEKTE:
    Sekta je svaka crkvena zajednica koju nije priznalo Ministarstvo vera Srbije.
    Nisam izvršio numeraciju jer postoji samo jedna odlika po čemu prepoznajemo sektu (hridšćansku jeres)!.
    Da li ima onih koji su u zabludi pa misle drugačije?

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман9. март 2013. 18:31

    Sta znaci 666 broj zveri i broj covekov, ili broj imena njezina, sta je to zig na desnoj ruci ili na celu. Ovo sam pitao mnoge ,pitao sam i js, ovako kazu nesto sto nije savrseno, nije mnogo vazno sinbolika, tako isto sam gledao na internetu, pa neki kazu papa, vatikan, cak su snimili neke kratke prikaze sa vatikanom. ali to jednostavno je nemoguce zato sto ce bas, veliki vavilon biti unisten od postojecih vlasti koje je upravo formirala zver i bas ta zver koja je bila i nije i izace iz bezdana ovo se vidi u otkrivenju 17.15 do 18. veliki vavilon je upravo vatikan sa jis nekim produzenim rukama koje su joj bile sestre ,a sad im je kao mater. ovo se vidi u jezikilj 16, a pasce uskoro jeremija 51 45 do 47 obratite paznju i na stih 12. i isaija 47. to je isti vavilon jer mu se obraca sa devojko ili kceri,ZENA je u bibliji crkva. po ovome to ne moze biti vatikan. Zver koja izlazi iz bezdana otkrivenje 13 od 1 do 7, je isto sto i mali rog danilo 7 od 8 do kraja. Ovaj mali rog ima usta i oci znaci nadgleda sve na zemlji i zapoveda i jak je al ne od svoje sile. I potire svece visnjeg. sve te odlike ima i zver iz otkrivenja13 druga zver koja ima dva roga kao u janjeta i izlazi iz zemlje, znaci ona ne izlazi iz mora sto su nacije nego iz zemlje, jeremija 17. 13,15, tu se vidi da je to lazni prorok, gle onimi govore gde je rec gospodnja neka dodje. eto to znazi zapisani na zemlji izlaze iz zemlje i bice unisteni isto kao zver otkrivenje19.20 ove ce te poznati po tomestalno vicu mir i sigurnost rade na NSP. Eto vidite oni su dobili ime od Boga lazni prorok. Na taj nacin 666 nosi karakter imena.p rva knjiga carevima 10.14 Azlata sto dohodjase Solomun svake godine bese 666 talanata. dobro je procitati celu 10 i11 glavu , znaci 666 je njeno ime jednostavno zver koja izlazi iz zemlje drzi finanski celu planetu zapoveda i nadgleda to znace oci i usta na malom rogu u danilo 7 i 8 jasno je da ona nastaje posle deset careva i da su svi carevi korumpirani njenim novcem ti carevi su danasnje drzave sa promenama kad je ko dobio nezavisnost. a nakon njih ce nastati car bestidan i lukav . Ta zver je bila. imala smrtnu ranu 70 posle hrista osnovana ponovo 1948 sad trenutno sve nadgleda pise ko joj je dao moc ,treba malo maste da se zna koji su se carevi istrgli pred njom jrdan je Gadafi ona postavlja vlast u sad prati izbore demokratske, isto kao kula strazara svoje podanike. Ona nam priprema veliku nevolju sto koce da nas obelezi zigom da tako trgujemo pa zasto zato da svaku prodaju na svetu kontrolise nemojte primiti taj zig. u Danilu 12 glava jasno je da je opasno vreme 1335 dana gnusoba pustosna i bezakonik su isti oni ce stati tamo gde ne smeju, hoce da budu gospodari 1335 manje 1290 znaci 45 dana. posto su ovi isti idbacili Hrista i sad ce biti gospodari sveta. Ne bojte se ON DOLAZI DA VIDIMO KO IMA VLAST IME MU JE CAR NAD CAREVIMA GOSPODAR NAD GOSPODARIMA RATUJE KAO REC BOZJA eto to je to unapred ovako javiti moze samo Bog.

    ОдговориИзбриши