понедељак, 14. јануар 2013.

Početak kraja

Već je rečeno na jesenjem kongresu da će od nove godine Kula stražara i Probudite se! izlaziti na smanjenom broju stranica.To je podatak koji se i ranije naslućivao i kolao među ljudima.
Obrazloženja od strane Kule stražare može da bude koliko hoćete, ali činjenice su da posao slabo ide i da Kula stražara smanjuje troškove. O prodaji zgrada u Nju Jorku da i ne govorim.

Napori da se privuku novi sledbenici Kule stražare su se konstantno povećavali, ali je uspeh izostajao što se najbolje može videti u statističkom pregledu u ovom postu.

Jedino što je preostalo je da se smanje troškovi i da se više pažnje posveti onima koji su još uvek pod kontrolom da ih ne bi izgubili.
Zahvaljujući internetu se loš glas Kule stražare brže širi nego što njeni sledbenici uspevaju da je opravdaju. Sve češće može videti da su ljudi bolje informisani o tome kako organizacija stvarno funkcioniše i da će biti sve teže da se pridobiju novi sledbenici.


Ovo smanjenje tiraža jasno pokazuje da Jehovini svedoci ne donose Kuli stražari više dovoljno novca.
Šta će biti sledeće?

Da li znate da Jehovini svedoci ne mogu da postoje bez Kule stražare?
Ne verujete?
To je i sama Kula stražara potvrdila što možete da se uverite ovde.
Hrišćani su postojali i opstali evo dve hiljade godina čitajući Sveto pismo, a sledbenici Kule stražare će nestati kada vlasnici budu uvideli da im besplatna radna snaga ne donosi dovoljno profita.
Kada Jehovini svedoci budu imali samo Sveto pismo da čitaju i kada ne budu pod uticajem Kule stražare prestaće da budu Jehovini svedoci i nadam se da će konačno postati sledbenici Isusa Hrista, a ne Kule stražare kao do sada.

Нема коментара:

Постави коментар