среда, 30. октобар 2013.

Ugasite ovaj satanisticki sajt !

Na postu Sakrivene poruke i slike demona u knjigama Kule stražare  dobio sam komentar sledeće sadržine:

Sasha је оставио нови коментар на ваш пост "Sakrivene poruke i slike demona u knjigama Kule st...": 
xaxaxa pogledajte oblake mozda izvucete neke slike iz njih xaxax posto iz svega sto covjek naslika moze se izvuci sta pozelite ,ovaj sajt je cista crkvena glupost,jehovini svjedoci rsde i pomsazu ljudima kako bi otkrili sta ih bog uci ,dali to radi jos koja religija ,stvarno ste jadni sa ovim sajtom lijep pokusaj satane da odvrati ljude ali napisano je da ce to radti ali mu nece uspjeti sve da odvrati zato ugasite ovaj satanisticki sajt Nas bog Je Jehova i on sve vidi bolje ne ulazite u grijehe sve dublje dok jod nije prekasno!!!!!!! 

Dragi Saša, kako saznati istinu o bilo čemu?
Skupljanjem informacija i ispitivanjem njihove tačnosti.
Ovde na ovom blogu imate zbirku informacija o organizaciji Kule stražare. Svi Jehovini svedoci su pozvani da provere i dokažu da te informacije nisu tačne. Na takav način mogu svima koje interesuje organizacija da dokažu da optužbe nisi tačne.
Izbrisati blog bi bilo upravo kontraproduktivno, ako već možete da dokažete da ništa na blogu nije istina. Ako ne možete da dokažete, onda je krajnje vreme da se upitate u kakvoj ste to organizaciji.

Organizacija koja jedina propagira istinu?
Organizacija koja tvrdi da govori u ime Boga?
Koja je to istina koja ne sme da se proveri?
Istinu koliko god da proveravate uvek će ostati istina.
Sa druge strane laž koja se predstavlja kao istina se proveravanjem uvek razotkrije.

Ja mogu da izbrišem vaše komentare, odnosno mogu da isključim ostavljanje komentara. Ja to nisam učinio upravo zato da bi vi Jehovini svedoci mogli da dokažete da je doktrina Kule stražare ispravna i po Svetom pismu.
Čitajte pažljivo sve postove i dokazujte da ništa nije tačno. Ako ste već sigurni da pripadate organizaciji koja je u istini, onda vam neće biti teško da to i dokažete.

Imate izbor, da li ćete tražiti istinu i samim tim put do Boga ili ćete verovati organizaciji koja tvrdi da predstavlja Boga.
Ako počnete da proveravate saznaćete istinu!
Na to vas poziva i Bog,čitajte Sveto pismo. Pre toga pročitajte obavezno i ovaj post:
 Čudno do čega dovodi samostalno čitanje Biblije
Razmislite dobro, da li treba da proveravate organizaciju kojoj pripadate?
Proverite njene temelje i "istinu" koju vam ona prodaje. Nećete zažaliti.




1 коментар:

  1. Anonimni 123
    Zamolio bih brata Sašu da tvrdnje pokuša pobiti argumentima a ne parolama u smislu "mi smo jedini", "mi smo naj ovo", "mi smo naj ono".... Još nešto bata Sale, ove nedelje za čitanje Biblije imamo 1. i 2. Timoteju. Čitaj pažljivo, koliko se samo govori o Hristu i veri u njega (n.pr. 1. Tim 3:13, 16). Na šta Pavle podstiče Timoteja i ljude u skupštini? I ne samo 1. i 2. Timoteju već čitaj pažljivo sve poslanice od Dela apostolskih pa do Otkrivenja. Onda to lepo uporedi sa našim studijskim člancima. Primetićeš razliku, veliku razliku. Poz!

    ОдговориИзбриши