недеља, 21. фебруар 2016.

Православни свештеник о Јеховиним сведоцима

До сада сам преносио разна сведочења о Јеховиним сведоцима, па ево и православног свештеника из Русије. Наслов наводи можда на помисао да ће неки Јеховин сведок схватити да организација Куле стражаре којој верује није оно за шта се издаје. На жалост, велик број Јеховиних сведока већ зна за многе грешке из историје организације и постала је имуна на овакве информације.
Многи су ме до сада питали који "окидач" отвара очи да би неко напустио организацију. На жалост не постоји универзални окидач, него је код сваког другачије. На jw.org су се већ прилагодили и у многим новијим издањима маргинализовали погрешке из историје. Боре се на сваки начин да се све ово што је речено у видеу прикаже као потпуно неважно. Том тактиком пролазе код свих оних који су већ индоктринисани или који су добрано заглавили.

Информације из овог видеа су сасвим довољне неком ко буде дошао у контакт са Јеховиним сведоцима да се упозна са чињеницама и онда да уживо види да су Јеховини сведоци који му закуцају на врата већ "вакцинисани" против свих ових информација. Управо та чињеница је довољна да се не упуштате у даље расправе са њима.
Надам се да ће и овај видео помоћи неком да не заглави у овај затвор без зидова.





Нема коментара:

Постави коментар