недеља, 11. март 2012.

Dobra vest za sve narode

Kratka brošura pod nazivom "Dobra vijest za sve narode" sa istim tekstom na 60 jezika.




Da li znate koja je to dobra vest?
Pogledajte sami:



Da li ste videli koja je to dobra vest?
Dobra vest za Kulu stražaru da vam je stavila nogu u vrata i da će vam pomoću njenih brošura i "besplatnog biblijskog tečaja" isprati mozak.

Pitajte prvog Jehovinog svedoka kog sretnete, zašto ne možete da dobijete njihove knjige da ih sami proučite nego morate da ih čitate uz njihovo podučavanje.

Kula stražara zna, da ako čitate njene knjige možete poredeći sa Biblijom da ustanovite da se u mnogome razlikuju. S druge strane, ako počnete da "učite"od Jehovinih svedoka nećete ni primetiti kako vas uvlače u sektu  i sve će vam izgledati logično. Zanimljivo je da ta logika funkcioniše samo u konstrukciji Kule stražare. Izvan nje se jasno vidi kuda vodi učenje te organizacije.

1 коментар:

  1. Анониман6. март 2013. 22:34

    Jedne godine dodjose kod mene, dve zenske osobe. Sve lepo i kulturno, i jos se razumeju u Bibliju. U to vreme malo sam znao o js. Vidim imaju neka znanja o Bogu, odmah su mi objasnili glavne doktrine.jedna od njih je bila udata i predlozila je da navrati sa muzem, posto muskarac sa muskarcem ,bi trebalo pricati na temu Biblije. posle par dana tu su. Malo price i odose, ali su zaboravili kod mene Bibliju. Sad kad se secam mislim da je to bilo namerno, bez obzira meni nije smetalo da opet dodju. I pocelo je studij njihove literature .Nakon nekog vremena upitam, kad oni misle da ce Isus doci, ON JE VEC DOSAO brz odgovor. Vec od tad sve mi je bilo sumljivo. Inace ljubazni izlaze u susret ,saveti ma sve lepo, JEDINO UCENJA NEMOGU SE UKLOPITI U BIBLIJU. Najgore i najcrnje i bez ikakvog smisla doktrina bogova iz njukorka...Nemoze se covek spasiti ako ne nosi kravatu...tad sam znao da oni nisu od Boga, neko vreme su jos dolazili, isao sam i kod njih u skupstinu, i tamo dobrodoslica ljubaznost ali njihov bog nije po meni u redu, cekaju da pobije sve druge na planeti, svi smo mi zli, po njima za vecnu osudu, zato sto ne prihvatamo bogove iz Njujorka. Bio sam ljut sad me sramota da priznam da sam pomisljao da li je to istina. Nastavio sam da citam Bozju rec ali prevod DanicicKaradzic. Njihova je prepravljena, dosta sam citao i hvala Bogu razumeo sam dosta ne sve. Na osnovu ovog sto znam iza njih stoje demoni ili mrkli mrak ljudi. sAVETUJEM SVAKOM ONI ZAVODE PO SVOJOJ TEOKRATSKOJ SKOLI, MANIRIMA...LJUBAZNOST...STRPLJIVOST...UREDNOST...OBAVEZNAN SMESAK... SAMO NEMA ISTINE.. SVE SAME LAZI...

    ОдговориИзбриши