недеља, 20. јул 2014.

Za šta ili koga se bore Jehovini svedoci?

U Beču se ova tri dana odvijao kongres pod nazivom "Tražite najpre Božje Kraljevstvo".
Specijalno za tu priliku sam spremio plakat koji sam uz pomoć prijatelja izlepio na svim prilazima stadionu.


Na svako drvo, zid ili stub.
Jednostavno tako da posetioci kongresa ne mogu da prođu, a da ga ne vide.


Evo kako je izgledao plakat:



Šta mislite, kako su Jehovini svedoci reagovali?
Da li su spremni da se suoče i brane istinu Kule stražare?
Naravno da nisu!
Već sledećeg dana su sa drveća ispred samog ulaza pocepali plakate. Okolo valjda nisu uspeli svugde da prođu i sve pronađu kako bi ih pocepali. Ostalo ih je još na nekim mestima.



Ni na jednom drvetu ispred ulaza više nije bilo plakata. Pogledajte dobro šta piše na plakatu i razmislite zašto pripadnici organizacije ne žele da neko pročita. Jer nisu sposobni da se odbrane istinom i ne mogu za nju da se bore nego se bore protiv nje i ne žele da neko sazna.

Ako imate štampač napravite nekoliko primeraka i sami isprobajte na kongresu u Beogradu 25.07.2014 odnosno u Sarajevu 01.08.2014.
Pitajte Jehovine svedoke zašto, ako jesu u istini i pod punom opremom ne mogu da krenu u borbu za istinu.

4 коментара:

  1. Анониман22. јул 2014. 01:13

    Ko ide protiv istine ide i protiv Svetog duha,a ko ine protiv Svetog duha njemu nema spasa,njih treba opomenuti ako ne prihvate istinu nemozete ih naterati na silu,ali dolazi dan kad ce se uveriti da prave veliku gresku samo sto ce biti kasno

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман22. јул 2014. 01:18

    Tesko onome ko ide protiv Svetog duha,sta je Isus rekao dok je odlazio sa ove zemlje a rekao je JA IDEM ALI POSLACU VAM UTESITELJA I UCITELJA KOJI CE VAS UPUTITI KA ISTINI,kako vi zelite da oni znaju za istinu kad oni sramote Svetog duha i zaloste,ko zeli da zna za istinu pravu treba da se moli za Svetog duha da mu je on otkrije inace bez njega svi ce verovati lazima

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман28. јул 2014. 15:43

    Na pocetku pise: 'ovo nije blog mrznje...' a ovo malo sto sam procitao je sve sama laz, iskrivlene cinjenica,i izraz zlobe. Ako to nije mrznja ,onda sta je! Vise neistina na jednom mestu, nisam video nigde! Kol'o pametno rade Jehovini svedoci sto ne otvaraju takve "blogove'.

    ОдговориИзбриши
  4. meni je zanimljivo Katoličko poistovjecenje s Biblijom, a u tolikom su "sukobu" s Biblijom da i malo djete to moze vidjeti, a opet toliki milijoni idu u crkve i mole se.....kao prvo crkva u bibliji ne predstavlja gradjevinu, ono sto je danas, nego u bibliji Jahve daje zadatak da se izgradi "Crkva" tj. vjera, stup oko kojeg ce se skupljti pravi vjernici, vjeru treba propovjedat kao sto je isus radio.zapitajte se prema kome se danas svijet odnosi kao sto se odnosio prema isusu u njegovom vremenu. mislim da ce vam svima odgovor doci i reci ce te : pa covjece, to su Jehovini Svjedoci....da,da. mislim da imamo jos vremena iako smo pri samom kraju da se odreknemo svjetovnih dobara i da krenemo isusovim putem, ali nikako ne po nekim "STRIKTNIM"pravilima kao sto se pripisuje jehovinim svjedocima, nego opusteno i s puno ljubavi. eto neka nam sljedeca godina bude godina prosvjetljenja u pravom smislu rijeci :)

    ОдговориИзбриши