среда, 22. април 2015.

Radio Slobodne misli


Već sam pisao o sajtu Slobodne misli, i postavio stalan link sa svim ostalim linkovima koji mogu da vam pomognu da bolje upoznate organizaciju Kule stražare. Ako ste prvi put na ovom blogu toplo vam preporučujem da pogledate listu linkova koji se nalaze sa desne strane.
Sve te stranice vam pružaju informacije koje nemate na jw.org i koje nećete naći na stranicama Stražarske kule. U ovom slučaju dobijate informacije iz prve ruke odnosno od jednog bivšeg Jehovinog svedoka i možete da čujete njegove stavove i šta stvarno govore oni koji su napustili organizaciju. Pročitajte šta piše u Probudite se i Stražarskoj kuli o bivšim Jehovinim svedocima i šta organizacija tvrdi da bivši Jehovini svedoci rade i govore, pa uporedite sa svim što možete sada da čujete jednom nedeljno odnosno pročitate na sajtu jednog bivšeg člana.




Organizacija ne želi da mogući budući sledbenici saznaju šta se sve odvija unutar te organizacije. Kada neko vać zaglavi jako je teško dopreti do njega jer je indoktrinacija potpuno izmenila njegov način razmišljanja i shvatanja svega što se dešava oko njega.



Svake nedelje od 10-12 na internet raduju uživo emisija Slobodne misli. Uključite se i recite svoje mišljenje. Nadam se da će emisije uskoro moći da se odslušaju i kasnije za sve one koji u to doba nisu u mogućnosti da prate.
Čim dobijem linkove postaviću ih ovde za sve koji žele da odslušaju.



1 коментар:

  1. Odlična emisija.
    Puno iskustava. A pošto je praksa najbolji sudija, ovo je jedan od najačih argumenata s kim imamo posla....

    Najinteresantnije iskustvo mi je bilo upravo autorovo:
    On kao bivši JS. Starešina. Na visokom položaju u toj Organizaciji kaže:
    Jedan od najvećih problema sa kojim se susreću JS je omalovažavanje, vređanje i razne neprijatnosti koje doživljavaju prilikom svedočenja.
    Kako po metodi ,,od vrata do vrata’’ tako i na trgovima, pijacama, ulici,....
    Da se sa tim jako teško izboriti. Jer ih ljudi maltretiraju bez ikakve njihove krivice.
    Izbore se naravno. Ali im jako tzeško to pada.

    Međutim !
    Kako autor navodi u ovoj emisiji, on je doživeo daleko veću količinju mržnje, pretnji, vređanja, insinuacija,.... od strane JS kada ih je napustio. Nego dok je bio JS od strane sveta.

    Znači kada JS neko maltretira – To je po njima strašno. Nehrišćansko ponašanje, sotonsko,....
    A kada oni druge maltretiraju. I to daleko više i žešće – To onda nije ništa.....

    ОдговориИзбриши