четвртак, 29. новембар 2012.

Dajte im vlast...



Ima jedna dobra izreka koja glasi: "Daj nekom vlast, pa ćeš videti kakav je"
U prošlim postovima sam spominjao kako bi izgledalo kada bi Jehovini svedoci imali vlast.
Pronašao sam jedan trenutno aktivan "forum" koji vode Jehovini svedoci.
Eto dobre prilike da vidite kako se ponašaju kada imaju vlast. Posetite ovaj forum i čitajte šta pišu Jehovini svedoci.
zokipiramida4.com







Da li slučajno ili namerno forum se zove "Piramida 4".
Da li znate da u istoriji Jehovinih svedoka piramida igra veliku ulogu?
Osnivač Jehovinih svedoka je čak na osnovu piramide izračunao za 1914-tu godinu. Posle neostvarenih proročanstava se Kula stražara strašno trudila da na sve moguće i nemoguće načine dokaže da je Isus nevidljivo hmm "došao"tj počeo da bude prisutan. Iako se ta tema danas u Kuli stražari ne spominje, očigledno da na članove ima velik uticaj pa svoj "forum" čak nazivaju tako.
Evo slike iz 1911.



Ako se odlučite da pitate Jehovine svedoke na tom forumu na primer:
Koja je to "istina" koja ne sme da se proverava?
Vrlo verovatno će vam se desiti da vas izbace iz foruma, jer "istina"Kule stražare ne sme da se proverava!
S druge strane lako može da vam se desi da čak ni ne uspete da stignete da postavite kritičko pitanje u vezi Kule stražare, jer da bi se uopšte uključili moraju prvo da vas provere.





Dodato 7.12.2012

Cenim čoveka koji mi je napisao sledeći komantar na ovaj post, pa ga objavljujem kao dodatak posta da bi ga svi odmah videli i lakše pročitali.

"poelbaster gresis druze,savim je slucajno zasto je zoki piramida 4,jer znam coveka iz Rijeke i nema blage veze sa jehovicima i znam i onog ko mu je napravio sajt.Dakle dezinformacija velika oobrisi objavu.Tvoj stari drug cobi63"

Hvala ti, ali neću izbrisati jer postove kao ni komentare principijelno na brišem. Ne želim da menjam niti brišem. Pa bilo svoje, bilo tuđe greške.
Ako sam pogrešio to ne želim da krijem. Jedini način da ostanem dosledan, je da samo dopišem ovu ispravku. To važi za ceo blog pa i za ovaj post.
Hvala na obaveštenju, bilo bi onda poželjno da mi objasniš zašto se na temi Jehovini svedoci  vodi dijalog samo na liniji Kule stražare?
Ako Zoki piramida 4 nije Jehovin svedok onda je njegov admin ili urednik?
Neka ostane ovaj post kakav jeste, neka vreme pokaže ko i kako uređuje taj forum. Neka ljudi idu tamo, pa neka se sami uvere. Malo reklame im sigurno neće škoditi, a šta je istina vreme će pokazati.
Još jednom hvala na komentaru.

4 коментара:

  1. poelbaster gresis druze,savim je slucajno zasto je zoki piramida 4,jer znam coveka iz Rijeke i nema blage veze sa jehovicima i znam i onog ko mu je napravio sajt.Dakle dezinformacija velika oobrisi objavu.Tvoj stari drug cobi63

    ОдговориИзбриши
  2. Nije tačno da je zokipiramida Jehovin svedok. Ovo je dezinformacija.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман18. мај 2014. 15:27

    Zokipiramida je najveci Jehovin svedok!

    ОдговориИзбриши