недеља, 12. јануар 2014.

Prevarant uhvaćen na delu


Uhvatiti prevaranta na delu i ukazati na njegovu prevaru je jako dobro pogotovo kada vam sam prevarant ponudi dovoljno dokaza. Jehovini svedoci na raznim forumima rado koriste razne trikove pa tome pribegavaju i sledbenici. To se već jako lepo može videti da su izabrali prevaru kao metodu kojom se služe. U više navrata ista priča. Prevodi iz "sveta" su neispravni, a jedino prevod Novi svet je ispravan pa kao dokaz najbolje ponuditi prevode koji nisu Novi svet. U tim prevodima piše potpuno isto kao i u Novom svetu. Nekom naivnom ideja izgleda verovatno genijalna jedino zaboravlja da ta ideja ima grešku. Kao i sve ostale laži ova ideja ne prolazi na testu provere.








U ovom slučaju radi se upravo o tome, najvatreniji branilac doktrine Kule stražare da bi dokazao da je Novi svet prevod tačan kao dokaz nudi sliku na kojoj se nalaze dve knjige koje po njegovim rečima nisu prevod Novi svet. U svojoj naivnosti je zaboravio da je već na prvi pogled i bez poznavanja jezika na kome je napisan Novi svet jako prepoznatljiv po svojoj formi.

















Eto i drugi već na prvi pogled moguće da naslutite da je u pitanju prevod Novi svet, ali na grčkom i hebrejskom.
Da li jeste Novi svet na hebrejskom i grčkom?


Evo prvo Novi svet na grčkom,pa uporedite. Pogledajte pažljivo slike i razmislite. Naravno da možete da sa zvanične internet stranice organizacije Kule stražare skinete ove knjige i proverite da li sam ja slagao kada sam postavio ove slike.
Radi boljeg i lakšeg poređenja evo i Novog sveta na hrvatskom.



I naravno na hebrejskom

Iako je očigledno i vidljivo da je u pitanju prevod Novi svet; naš prevarant se ne kaje i ne odustaje od svog plana "odbrane"ispravnosti Novog sveta.
I dalje uporno tvrdi da to nisu knjige Novi svet; nego knjige drugih izdavača. Slede meseci u kojima molim da vidim sliku na kojoj se vide izdavači te dve knjige i u kojima tone sve dublje u svoje laži.
O tome u sledećim postovima.
Pogledajte još slika na ovu temu u albumu

1 коментар: