среда, 29. април 2015.

Poseban kongres Jehovinih svedoka 2015

U Zagrebu će organizacija Kule stražare ove godine održati poseban kongres na koji će doći Jehovini svedoci  okolnih zemalja i iz daleka.





Na zvaničnoj stranici kongresa možete da dobijete sve informacije koje je organizacija pripremila.
Osim toga i na zvaničnoj stranici jw.org će biti dovoljno informacija.
Sve što ne možete da saznate na zvaničnoj stranici saznaćete ovde ili na stranicama koje možete da posetite prateći linkove koje sam postavio na desnoj strani bloga.

Molim svakog ko tada bude imao vremena i nalazio se u Zagrebu da ode do kongresa i upozna Jehovine svedoke. Priđite im i ljubazno ih pitajte da vam ispričaju kakav je to kongres i da li možete da uđete. Verovatno će se istopiti od sreće što se interesujete za njih i obasuti vas brošurama Probudite se! i Stražarska kula.
Strpljivo ih saslušajte i onda im postavite neko pitanje sa plakata i posmatrajte njihova lica. Od predivne bratske ljubavi neće ostati ništa, okrenuće vam leđa sa preporukom da ne ulazite jer sigurno služite sotoni. Lako može da se desi da vam kažu nešto ružno ako nema nikog u blizini, zato ako imate mogućnosti stavite vaš mobilni da snima razgovor. Na internet radiju će rado objaviti vaše iskustvo. Probajte tako nekoliko puta i videćete da od ljubavi nema ništa, samo gluma koja ne može da se suoči sa istinom i činjenicama.
Ne bojte se, nećete dobiti batine. Jehovini svedoci nisu nasilni, ali će verovatno naći načina da vas odstrane ispred ulaza u kongres.
Ako možete odštampajte ovaj letak, ili sastavite svoj sa pitanjima. Nadam se da će se neko od učesnika zapitati zašto ne sme da se bori za istinu.







3 коментара:

  1. Prijatelju koji pišeš sve ove tekstove, odakle u tebi tolika mržnja prema Jehovinim svjedocima? Da li su ti učinili nešto nažao ili te povrijedili na neki način? Ili možda imaš previše slobodnog vremena i koristiš ga da bi se bavio mržnjom prema drugima. Ne znam ko si ni koje si vjere ali pretpostavljam da mrziš svakoga tko nije tvoje vjere. Da li te tvoja vjera tome uči? Da je ratno doba, da li bi ubijao sve druge koji nisu tvoje vjere?

    ОдговориИзбриши
  2. Redovno citam sve clanke pa nisam ni primjetio nikakve mrznje, material je dosta objektivan.

    ОдговориИзбриши
  3. Mnogo mi je zanimljivo citati ove komentare kao i blogove,al najsmesnije i najzalosnije pa sad nzm reci da l bih se smejala il bila tuzna kada vidim da se ljudi svadjaju i pricaju o jednom Bogu a vredjaju se.Pa gde je tu onda Bog?O cemu pricamo?Mislim da bi bilo lepo da svako iznese svoje misljenje bez vredjanja ikoga,
    samo svoje misljenje.....

    ОдговориИзбриши