субота, 16. јун 2012.

Šta je mržnja?


Verovatno se sećate, dok ste išli u školu kako ste mislili da vas nastavnik koji vam je dao lošu ocenu mrzi. Kasnije ste možda shvatili da je ocena koju ste dobili bila rezultat vašeg znanja, a ne naklonosti nastavnika.
Mene su po forumima mnogo puta optužili da mrzim Jehovine svedoke. Na ovom forumu diskusije.net sam izneo mnogo skeniranih stranica kao dokaz, ali je Jehovin svedok sve to ignorisao i odgovorio na moje pisanje ovako:

Citat: Autor citiranog posta poelbuster
To što tebi izgleda da mrzim Jehovine svedoke je iz prostog razloga što nisi u stanju da sagledaš da su Jehovini svedoci žrtve doktrine Kule stražare. Da ih mrzim, digao bih ruke od njih i radovao bih se njihovoj propasti. Pošto kao što vidiš ne dižem ruke, očigledno je da mi je stalo do svakog brata koji je zarobljen u toj opasnoj organizaciji.



Naravno da imas veliku mrznju prema JS....ti si ordodoksni pravoslavac i mrzis svakog Srbina koji ne pripada pravoslavlju. Zivis u mracnom srednjem veku prijatelju i da su sada ondasnja vremena veoma rado bi svakog od njih na lomacu. I ne samo njih vec i sve svoje neistomisljenike.
To sto ti toliko pises o JS je iz prostog razloga....trn su ti u oku jer svojim nacinom zivota pokazuju da slede svaku zapoves koja se nalazi u Svetom Pismu ( citaj iskljucivo i samo u svetom pismu ).
Kako Jehovini Svedoci mogu biti "opasna organizacija" kad ni jedan od njih nece ubiti, ukrasti, uciniti preljubu, nece prodavati drogu, nece se kockati, silovati, baviti se terorizmom, korupcijom, proneverama bilo koje vrste, nece ukrasti, nema ih u prostituciji, nisu idolopoklonici, jednom recju vole drugog kao samog sebe i nikom nece uraditi nesto sto nebi zeleli i njima neko da uradi. Znaci postuju svaku Boziju zapovest doslovce ! Sto se za vas pravoslavce ( bez uvrede ) nemoze nikako reci....umesani ste u svaku gore pomenutu prljavu stvar i to debelo.
Ne pricam bajke Busteru....ovo su samo suve cinjenice ! Pa se onda zaista, svako od nas najiskrenije treba da zapita ko pripada opasnoj organizaciji !I clanovi cije organizacije zele da naude nama, nasoj porodici i nasim bliznjim !!!




Kraj citata, post ovde http://www.diskusije.net/794147-post1723.html






Pročitajte jako pažljivo i razmislite o tome šta Jehovini svedoci vide i kako su naučeni da razmišljaju. Ne znam stvarno da li pregledaju informacije koje sam tamo postavio i razmisle o tome, ali vas molim proverite dobro i odmerite pre nego što dozvolite da vas zavede Kula stražara.

Provera nikog ništa ne košta, razmislite dobro zašto vas toliko puta molim da proverite i zašto je reč provera najčesća reč na ovom blogu.



Zato

Bolje provera nego prevara!

Čitajte Kulu stražaru i proverite ko koga mrzi.

Нема коментара:

Постави коментар