субота, 31. децембар 2011.

CD Watchtower Library


Jehovini svedoci koji diskutuju s vama na internetu koriste ovaj program.Tu je obuhvaćeno, zavisi od jezika mnogo izdanja Kule stražare. Na hrvatskom CD-u za 2010 ide u nazad do 1987. Na engleskom čak do 1950!
Jehovin svedok treba samo da ukuca ključnu reč i program mu pronađe sve mudrosti Kule stražare.
Pošto je Jehovin svedok ubeđen da su knjige Kule stražare samo pomoćno sredstvo za studiranje Biblije, ne pada mu na pamet da proveri šta tu piše.

Ovaj CD je izuzetna zbirka izdanja i velika je pomoć svakom ko želi da upozna učenje Jehovinih svedoka, ALI taj CD smeju da koriste samo Jehovini svedoci i nikome ga ne smeju davati.
Neko ko nije Jehovin svedok, ne sme da ima uvid jer na CD-u ima i internih brošura u kojima se Kula obraća svojim vernicima i nije joj u interesu da drugi saznaju šta sve tu piše.

Posebna priča je to da su na CD-u izmenjena ona mesta koja se odnose na proročanstva koja se nisu ostvarila. Zato treba potražiti štampana izdanja i proveriti. Ovo je isto dobar primer da Kula ne preza ni od prepravljanja vlastitih izdanja, o tome ću posebno pisati jer ima knjiga koje su u reprintima bile izmenjivane, već pogađate i gde.

Razmislite malo, kada bi organizacija Jehovinih svedoka stvarno bila od Boga izabrana za vidljivu Božiju organizaciju zar bi imala bilo šta da krije?
Na protiv, bilo bi joj u interesu da sve što je napisano dopre do svakog. Ovako razmislite zašto Kula stražara samo kontrolisano daje ljudima da čitaju njenu literaturu.
Čak i na "besplatnom kursu" ne mogu knjige da se čitaju onako kako bi kursista možda poželeo nego utvrđenim redosledom. Zašto?
Zato što će svako kome nije ispran mozak, kada pročita stvari koje su u suprotnosti sa Biblijom odmah stati i zapitati se kuda vodi to učenje.
Pošto se ispiranje mozga dešava polako i postepeno, Kuli uspeva da ubedi ljude da veruju da nešto piše u Bibliji iako Biblija suprotno tvrdi.

Čitajte ljudi Bibliju i uverite se!


3 коментара:

  1. Znam taj CD disk potpuno si u pravu!

    A da kriju,kriju jos kako!sam sam se u to uverio.

    Kula je jereticka organizacija od majke vatikana,tate macona.

    Trebalo bi da svaki JS-ok pogleda barem jednom film"Matrica"sda se mozak ispira jos uvek amaterski,ali u skoroj buducnosti ce se ispirati upravo kao u tom filmu!!!!

    Pozdrav od Gere.

    ОдговориИзбриши
  2. "Čak i na "besplatnom kursu" ne mogu knjige da se čitaju onako kako bi kursista možda poželeo nego utvrđenim redosledom.Zašto?"

    eeee svasta, ne moze onako kako bi kursista zeleo? Da ti nisi imao Biblijski studij sa nekom drugom religijom?

    ОдговориИзбриши
  3. mislim da je on neki propali jehovin svedok.Dakle dok si bio njihov sve je ok bilo,a kada si napravio neku glupost,oni te izbacili i sad ti ne valjaju.hahah,

    ОдговориИзбриши