петак, 06. април 2012.

I zasto toliko napadas Jehovine svedoke?

Setio sam se jednog članka iz Kule stražare dok sam čitao komentar koji je meni upućen.
Prvo komentar:
"...Zasto i ko si ti da istrazujes ko je u pravu a ko u krivu?Ko ti je to dao za pravo?I zasto toliko napadas Jehovine svedoke?Od toliko religija i crkvi,Skupstina i cega sve ne ,ti si nasao bas Jehovine svedoke.Zasto su ti oni toliko u ocima?..."
ceo komentar

Ovo pitanje sam uzeo kao naslov posta:
I zasto toliko napadas Jehovine svedoke?

Prvo da pročitamo onaj članak iz Kule stražare o napadima na druge religije. Zašto se u izdanjima Kule stražare toliko napadaju druge religije?
Citiram:
"Iz jednostavnog razloga, jer mnoge osobe uopće ne znaju, kolika je to opasnost za čovječanstvo.
Tako postoje mnoge osobe, koje ne znaju da postoje krive religije i nisu si svjesne opasnosti, koje su u tome za njih osobno. Koliko njih znaju, da pripadnost krivoj religiji može za njih značiti vječno uništenje?..
...Mogu li pravi kršćani prolaziti šutke kraj takvih zlodjela?  Ne!"

Evo da zaokružim odgovor na meni postavljeno pitanje.
U zemljama našeg govornog područja se o Jehovinim svedocima slabo nešto zna. U svim postovima sam koristio isključivo publikacije Jehovinih svedoka. Stoje svima na raspolaganju, pa neka sami provere kuda vodi učenje Kule stražare.
Svi koji počnu da "studiraju" Bibliju kao i ti sa Jehovinim svedocima će nakon besplatnog ispiranja mozga biti potpuno imuni na dokaze. To što tebi sve ovo izgleda kao napadanje neke budale koja nema pojma o Bibliji i Jehovinim svedocima možda nekom drugom izgleda mnogo drugačije.

Ali ostaviću njima neka sami na osnovu iznetih podataka zaključe kakva je to organizacija Kula stražara.

I dalje vas sve pozivam da čitate i proveravate. Komentarišite slobodno, kao što sam obećao i mnogo puta ponovio - ni jedan komentar neću nikad izbrisati.

2 коментара:

 1. Одговори
  1. Znamo to ! Nisi morao postirati.
   Pa jel imamo čuvenu reklamu:,,SVETSKO, A NAŠE !''
   To se upravo odnosi na Kosovo.

   Избриши