субота, 21. јануар 2012.

Kakvom će smrću Petar proslaviti Boga

 Kula stražara se trudi na svaki način da ubedi Jehovine svedoke da Isus nije razapet na krstu, nego na stubu. Na žalost sve što napiše oni slepo veruju. Bilo bi bolje da počnu da čitaju Bibliju.

Pogledajte postove:
http://jehovinisvedoci.blogspot.com/2011/04/novi-svet-i-stub.html
http://jehovinisvedoci.blogspot.com/2011/04/unistavanje-hriscanskih-oznaka.html
http://biblijajehovinihsvedokanovisvet.blogspot.com/2011/12/tendenciozan-prevod.html

Obratite pažnju na Isusove reči:

18 Zaista, zaista, kažem ti, kad si bio mlađi, sam si se opasivao i hodao si kamo si htio. A kad ostariš, raširit ćeš ruke i drugi će te opasivati i voditi kamo ne želiš.” 19 A to je rekao da navijesti kakvom će smrću Petar proslaviti Boga. Potom mu je rekao: “Idi za mnom!” 18 Заиста, заиста, кажем ти, кад си био млађи, сам си се опасивао и ишао си куда си желео. А кад остариш, раширићеш руке и други ће те опасивати и водиће те куда не желиш.“ 19 То је рекао да наговести каквом ће смрћу Петар прославити Бога. Затим му је рекао: „Пођи за мном.“

Da li znate kako je umro Petar?

 Kula stražara   15. 11.1993 str. 9 Nisu ni pomišljali na kompromise! 
Rimski povjesničar Tacit kaže: ”Od onih koji pogibahu načiniše ruglo, da, ogrnuti u životinjske kože, [kršćani] izginu razdirani od pasa, ili na križ pribijeni, ili opet kao upaljene baklje da netom se uhvati mrak, izgarajući, posluže za noćnu svjetlost“, ljudske baklje za rasvjetljivanje carskih vrtova. Tacit, koji nije bio prijatelj kršćana, dodaje: ”Zato se prema njima, iako su bili krivi i zasluživali najviše kazne, pobuđivala samilost kanda su bili žrtvovani ne javnom dobru već da se zadovolji okrutnost jednoga čovjeka“, Nerona.

Ovde je Kula zaboravila da prepravi krst u stub.

Potražita knjigu Anali od Tacita, stvarno piše krst.
Tražite istorijske knjige, proveravajte!





Нема коментара:

Постави коментар