уторак, 17. јануар 2012.

YOUTUBE

Počeli su da mi se javljaju bivši Jehovini svedoci koji su shvatili da su bili manipulisani.
Evo još jednog videa, pažljivo posmatrajte.
Razmišljajte!
Indoktrinacija Jehovinih svedoka je dug proces.
Još teže je nekom kome je mozak ispran dokazati da je učenje Kule stražare antihrišćansko.
Zato pogledajte ovaj video koji je napravio neko ko je uspeo da se otrgne iz kandži Kule stražare.


Pretplatite se na kanal HeavenClear
Biće tu još mnogo dobrih videa. Evo još jednog.


3 коментара:

  1. interesantno je da se vecina kriticara jehovinih svedoka uglavnom koncentriraju na neke ambleme iz vremena egipatske kulture koje istina su se nalazile na nekim zgradama kupljenih od jehovinih svedoka ,( a te zgrade su u svoje vreme bile pod zastitom drzave) dok danas nakon restauriranja tih zgrada ti amblemi vise ne postoje ili na nekim knjigama od C. T. Russela osnivaca te religije Jehovinigh svedoka, . ti amblemi su odavno izbaceni iz upotrebe. A niko se ne koncentrira na uspehe Jehovinih svedoka u tome sto su otklonili sve barirre Koje su razdvajala covecanstvo na nacije , boje koze i ostale patriotske negativnosti , niste nista naucili iz sve ove ratne proslosti u kojima su stotine miliona neduznih ljudi izgubili svoje zivote.najbolji i najsveziji primer je ova sramotni rat u nasoj bivsoj jadnoj Yugoslaviji gde su takozvani krscani klali jedni druge . ja sam odrasta u pravoslavlju od Koje trebam danas da se sramim kada pomislim sav genocid koji su moji taozvani krscani ucinili . svetski mir se nece nikada postici ;nacionalizmom ,patriotizmom i mrznjom drugih samo zato sto su rodjeni u drugoj zemlji.probudite se konacno iz Vase pospanosti. pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  2. ...a sta je sa ostalim stavcima iz svetog pisma koji ukazuju na to da sin nemoze nikada posedovati isti autoritet sa ocem kao naprimer 1 korint.13 :24-28 ...ili ev.po jovanu 20;17.....otkr.3; ....grada boga mojega , kaze isus ,da ne citiram jos mnogo vise stihova gde Isus priznaje da je Bod veci og njega . Tazite u internetu od kada je uvedena nauka o trojstvu u krscanstvu pa cete videti da je to prihvaceno puno stoleca posle Krsta od rimskih otaca. pozdrav

    ОдговориИзбриши
  3. ......cak i u prevodu Danicic Karadjic stoji "sto god zajistete u moje ime izvrsicu. najbolji primer da isus i Bog nisu te jedno isto jeste uorna molitva Oce nas. Matej 6; 9.....oce koji si na nebesima da se sveti ime moje Isus ?????. Isus to nikada nije rekao , vec je rekao "da se sveti ime tvoje , i ako se on zvao JHVH u starim hebrejskim spisima nije nimalo verovatno da je u novoj eri promenio svoje ime.On se dakle i dalje zove JHVH , pozdrav.

    ОдговориИзбриши