понедељак, 16. јануар 2012.

Ponuda Jehovinim svedocima

Upravo sam poslao pismo jednom Jehovinom svedoku koji je počeo da čita moje postove.
Želim da i drugi Jehovini svedoci pročitaju i postupe po mom predlogu iz pisma.
Mislim da je predlog veoma fer.
Evo pisma:

Za  kobilje@gmx.net

Zdravo Zaviša
drago mi je da si počeo da čitaš moj blog i da komentarišeš.
Budući da ti veruješ da je sve što piše u Kuli stražari istina onda nećeš imati nikakvih poteškoća da diskutuješ sa mnom.
Voleo bih da odeš u svoju skupštinu i da im daš predlog da urade isto što i ti radiš. Da svi zajedno pregledate sve na mom blogu i da napišete komentare kojijma ćete svima dokazati da je ovo šta ja pišem neistina.
Pogotovo mi je stalo do toga da se posvetite blogu http://biblijajehovinihsvedokanovisvet.blogspot.com/Znaš i sam,da ako neko doda ili oduzme....
Ovo je dobra prilika da proveriš svoje znanje a i tvoje starešine.
Zar to nije fer ponuda?
Tvoje staresine, pošto znaju da Jehovin narod živi u istini i da nema čega da se plaši će sigurno rado prihvatiti tvoj predlog.
Ako odbiju i kažu ti da ne treba to da PROVERAVAŠ molim te da razmisliš o tome.
Onaj ko se ne boji istine ne sme da se boji ni provere.
Svako dobro

2 коментара:

  1. Pitao bih te nesto, zasto stalno izvrces moje odgovore i pises da ti ja pisem ono sto pise u kuli strazara, kad ti ja celo vreme pisem ono sto u Bibliji pise? Ako ne zelis da raspravljas samnom na osnovu Biblije i to tvoje Biblije,ne moje,onda kazi,ali molim te nemoj da izvrces moje odgovore i interpretiras onako kako tebi odgovara. Ako ti ne odgovara ono sto pise u Bibliji ti mi kazi i ja necu vise pisati nista na tvom blogu.Srdacan pozdrav od Zavise.

    ОдговориИзбриши
  2. Ko izvrće Bibliju biće ti jasno kada se posvetiš proveravanju svih izmena koje je Kula stražara napravila.Klikni na moj potpis i započni da proveravaš.Kad proveriš sve biće ti jasno da nisam ja taj koji izvrće tvoje reči nego je Kula stražara tebe naučila da shvataš sve onako kako ona želi.
    Meni je drago da ti pišeš ,jer na takav način ljudi koje interesuje ova opasna sekta mogu da vide na koji način razmišljate pa neće doći u napast da se prevare i krenu na "besplatni biblijski kurs"-čitaj ispiranje mozga.

    Zaviša brate dragi ,ako veruješ u Boga počni da proveravaš ovo što sam te zamolio !

    ОдговориИзбриши