петак, 20. јануар 2012.

Dobra vijest o kraljevstvu se mora propovjedati!

Dobra vijest o kraljevstvu se mora propovjedati!
 Jehovini Svjedoci i Matej 24:14
Preporučujem vam da pogledate ovaj video koji je rad osobe koja je i sama bila Jehovin svedok .



Jednostavna matematička računica, o propovedanju dobre vesti i tamo gde je ona već došla.
Jehovini svedoci ne propovedaju jevanđelje nego propovedaju učenje Kule stražare.

Pošto Kula stražara tvrdi da jedino ona poseduje istinu i da je jedino jevanđelje koje ona širi ispravno onda kraj nije nikako blizu.
Jer:
  Ovo jevanđelje o kraljevstvu propovedaće se po svemu svetu za svedočanstvo svima narodima. 
I onda će doći kraj.

3 коментара:

  1. (1. dio)
    Djela Apostolska 1:8
    "nego cete primiti snagu kad sveti duh dodje na vas i bit cete MI svjedoci u Jeruzalemu, po svoj Judeji i Samariji i sve do kraja zemlje."

    AKO SI JEHOVIN SVJEDOK, pitaj se da li si vec pod "novim zavjetom"? da li ispunjavas ove kriterije, da budes Isusov svjedok do kraja svih zemalja?

    pitaj se i da li si mozda posao za "laznim Isusovom" od kojeg je rekao da ne ides za njim?
    KULA STRAZARA, 1. August 1981, kaze da tvoj vjecni zivot ovisi o tome kako se ophodis prema klasi "odabranih", znaci "Vodeceg Tijela". S tim kazu u biti prosto receno da su oni Isus i stali su na SVETO MJESTO koje pripada samo Isusu samom, jer je on JEDINI posrednik i to za SVE nas. Ako su "Vodece Tijelo" kako Kula tvrdi taj spas i organizacija, upitaj se zasto su i zene u toj klasi od 144.000 - jer ako trebamo broj uzeti bukvalno, stoji ovako o "odabranoj klasi" da su zidovski muskarci nevini: Otkr. 14:6 "...to su oni koji se nisu okaljali sa zenama, koji su sacuvali djevicanstvo svoje."

    Matej 7:13, 14
    "Udjite na uska vrata! Jer sirok je i prostran put koji vodi u propast i mnogo je onih koji njime idu. A uska su vrata i tijesan put koji vodi u zivot i malo je onih koji ga nalaze." (na odnosu od svih ljudi koji su ikada zivjeli, koji i sada odbijaju da prime spasenje, besplatni dar milosrdja, zar nije istina da je "malo onih koji ulaze na uska vrata i iz ljubavi prema njemu ne cine zla"?

    Ivan 10:7
    ..."Zaista, zaista, kazem vam, ja sam vrata ovcama."
    mozes li preko organizacije/crkvu uci na uska vrata? da li moze spasenje dolaziti od samog pripadnistva u neku crkvu/organizaciju? moras SAM uci, sam svoju vjeru uloziti u Isusa i priznati ustima za spasenje.)

    ОдговориИзбриши
  2. (2. dio)
    Ivan 10:14
    "Ja sam pastir dobri i poznajem svoje ovce i moje ovce poznaju mene."
    Ivan 10:8
    "Svi koji su dosli prije mene (a i poslje njega, kako nas je upozoravao)lopovi su i pljackasi.

    Ivan 10:11
    "Ja sam pastir dobri. Pastir dobri polaze zivot svoj za ovce." (U starom zavjetu se i za Yahweh kaze da je pastir - YHWH je Isus, provjeri).

    i na kraju:

    1. Ivanova 5:11,12, 13
    "A ovo je to svjedocanstvo: Bog nam je dao zivot vjecni, i taj je zivot u Sinu njegovu. Tko ima Sina, ima taj (vjecni) zivot, a tko nema Sina Bozjeg, nema taj zivot."

    (sve iz Novog Svijeta prevoda) Potrazi sam/sama informacije o tome, kako moze Bog biti i Otac i Rijec i Sveti Duh i kako moze Isus biti Svemoguci kad je se molio "Ocu". Sve ces razumjeti sa vremenom, nabavi Bibliju koja nije zbirka laznih ljudskih ucenja "Strazarske Kule". Moli se za Sveti Duh koji nam je obecao Isus da nas vodi. Potrazi ga, nije daleko. Shvati i potrazi informacije o tome da se u headquarteru itekako zna da to sto naucavaju nije istina iz Biblije nego da se samo bore kako bih promjenili Bozju Rijec da pase uz njihova lazna ucenja. Sjeti se svih laznih prorocanstva, pogledaj 5. Mojsijevu 18:20-22 i provjeri kako Bog na to gleda kad neko tvrdi da ono sto proricu od njega dolazi. da je doslo od njega, on bi imena svojeg radi ispunio sto su rekli.

    Bozji Blagoslov i Bozija ljubav neka te vodi u potrazi za pravom istinom.

    ОдговориИзбриши
  3. p.s.: "headquarter" u zadnjem odlomku: u Brooklynnu, New Yorku, centrala Watchtower Society (ZA KOJU KAZU DA JE MAJKA ORGANIZACIJE)

    ОдговориИзбриши